Welkom bij Pronkwerk Schildersbedrijf

Hét schildersbedrijf met een totaalconcept voor iedere klant!

U bent hier op bezoek op de site van een Schildersbedrijf met zijn wortels diep in het Westfriese waar eerlijkheid, hard werken en een nuchtere kijk op zaken hoog in het vaandel staan.

Met deze manier van werken hebben wij ons de afgelopen 21 jaar weten te ontwikkelen tot een prachtig bedrijf waarin wij nu met een vast team van tien zeer vakbekwame mensen die met liefde voor hun vak overal hun klussen naar ieders tevredenheid tot een goed einde weten te brengen.

Als “” Erkend Leerbedrijf”” leiden wij ook regelmatig de schilders van de toekomst op, om op die manier een bijdrage te leveren tot het behoud van vakbekwaam personeel. Ons werkgebied is, met uitschieters naar verder, geheel Noord Holland en de opdrachten komen van particulieren, V.V.E.’s , bedrijven, aannemers en overheidsinstellingen.

Vanuit ons splinternieuwe pand met daarin een heuse “belevingskamer” hopen wij onze klanten nog beter te kunnen bedienen en wat er daarbij allemaal mogelijk is kunt u verder op deze site allemaal rustig eens bekijken.


Openingstijden belevingskamer:

Donderdag: 19:00 t/m 21:00 uur, vrijdag: 09:00 t/m 17:30 uur, zaterdag: 09:00 t/m 16:00 uur

Pronkwerk Schildersbedrijf | De Veken 200B 002 | 1716 KJ Opmeer | T: 0226-352367 | E: info@pronkwerk.nl
Webdevelopment 2012 © M.E. Solutions